ledig

idag är jag "typ" ledig. Min lärare hade fått hjärtattack(may god be with him...) så min grupp skulle ha Jossans lärare, Wille istället. Men så stod det att Willes lektion var inställd.. hennes eller min? bådas tycker jag så stannar hemma! Gud vad hemskt det här med sjukdomar!! Jossan ringde och sa att det var en tjej som gick ut med oss förra året som hade dött av cancer igår.. bara 19 år gamal!!! Läskigt...

red head

blev allt annat än ljus hårig! Igår var jag nöjd fast idag har jag ångrat mig.. vill ha massa ljusa slingor i medans mamma tycker att jag ska färga en mörk kastanje brun och de skulle ju inte se så tokigt ut de heller. Men är suger på att prova något nytt fast dekanske inte är så lämpligt just nu.. måste få ordning på håret till helgen iallafall för då
är de crusing =D


glad

Im glad,
That you,
Turned out,
To be,
That certain someone special who makes this life worth living,
Im glad,
Your here,
Just loving me...
So say that you wont leave,
Cause since the day you came Ive been glad

hår

ikväll blir det färgning av hår..Två blonda blekningar har jag köpt så nu blir jag ljushårig!


typiskt!

jag har precis kommit hem igen efter att ha sprungit ner till stationen för att få vända på en gång.. varför? jo för att jag fick för mig att jag hade jätte brottom till skolan så jag skyndade mig iväg och kollade inte på schemat förräns jag kom fram och då kunde jag konstantera att jag börja om två och en halv timme så då var det bara knata hem igen i regnet..

jojo och daniel i regnet efter paddling---

L

Idag ska jag äntligen ta mig i kragen, skriva ett cv och söka jobb! Har fått tips om två sket bra så nu börjar det se ljust ut. Har även bestämt att jag ska försöka bli klar med körkortet nu så fort som möjligt medans jag ändå bara har ett ämne på hela perioden. Har kollat upp om csn bidraget och man får tydligen bara studiebidrag tills man fyller 20.. hell to the nooooo att jag tänker gå kvar i gymnasiet om de ska va på det viset! Har fått nys om att man får 2500 för att plugga på komvux  så de låter lockande!!

nej nu ska jag väcka sara!!


sean paul & busta rhymes

igår åkte jag hem till sara och snacka skit hela dagen med chips och godis.. sista jag var där var 2 år sen så det var på tiden att jag pallra mig dit! Det är sjukt hur man ändrar sitt tankesätt så mycket ju äldre man blir. Vi pratade gamla minnen och usch vad vi skäms för vissa saker eller personer haha!!! tur att vi har vaknat till och blivit "normala"..

hjärtat




pussssssssssssss

igår och idag

Blev ingen utgång igår, blev fast i telefonen med ema i tre timmar istället haha! Idag ska jag nog till sara och bara ta de lugnt sen kommer den här sötsaken till mig =)


söööööööööööööt

kortis

kortis hade äppel rumps jeans(jeans)
skor med päls (med pälsen)
hela klubben kollade på henne

hon slog i golvet
(hon slog i golvet)

nästa sak du vet, kortis gick lågt, lågt, lågt, lågt, lågt, lågt, lågt, lågt

"OKEJ"
 




o

ganska mycket att välja på ikväll.. känns som det är dax för en riktig utgång. var ett tag sen sist!!

tjoho


love

I can't do this thing called life without you here
with me cause I'm Dangerously in love with you,
I'll never leave, Just keep lovin' me the way I love you lovin me


50 minuter!

var ute i 50 minuter, ganska länge med tanke på att jag sprang halva tiden.. inte hade jag någon aning om att mina dallrande puddingar till ben orkade bära så långt.. nej tomatsoppa nu =)

 

livet

börjar bli dax att ta tag i saker igen.. plugg,kost,träning,ekonomi... vad är det under sommarlovet lixom!!? nej på med gympaskorna och ut i spåret nu tjo hej!

happy...

hello loneliness

Bye bye, love.
Bye bye, happiness.
Hello, loneliness.
I think I'm a-gonna cry-y.

Bye bye, love.
Bye bye, sweet caress.
Hello, emptiness.
I feel like I could di-ie.
Bye bye, my love, goodby-ye.

oh happy day...

RSS 2.0