hard work work

I trosdags var jag på arbetsintervju hos ett företag som heter Arena personal som är ett bemanningsföretag. De tyckte om mig jätte mycket och han lovade att höra av sig så fort de kom upp nått.. "jaja sure... " tänkte jag men så ringde de imorse och sa att de fanns ledig plats i norrort men med tunga lyft... jaha hur tunga? 30-35 kilo.. eeehhhhhhh.... jag tackade artigt nej samtidigt som jag började fundera "är detta ett "sign" från ovan, är det nu jag ska börja träna? Är det gud som prata till ´mig i andra linjen och försöker få mig att börja röra på mig? är detta min enda chans till jobb? MÅSTE jag verkligen röra på mig för att kunna få ett jobbhelvete" de låter sjukt,jag vet.. de insåg jag också efter ett tag och började leta kakrecept istället =)


Engla

Min lillasyster ska döpas imorgon så jag har fixat lösnaglar.. allt för att impa på släkten vaaaaaaa.. nej men! Nu har dom suttit i nästan (hör och häpna) två dagar! har dock bara prövat en gång innan fast de var en annan sort och de gör jag aldrig om fyfan vilket ´jävla slit! Bättre me dessa som man bara klistrar på smidigt och bra =)  råkade skära av en bit av nageln när jag skärde paprika men de e lööngt..Jag ska agera fotograf imorgon så kommer bli hur kul som helst har längtat efter att få fota=) Har inte vart hemma hos pappa heller ´sen dom flytta så de är spännande!! Blir en lugn hemmakväll för mig ikväll mamma har bakat så jag ska fetta!

lillebror,far och jag

?

så mycket för den träningen.. tror vi gick ut 3 dagar sen gav jag upp. Det är nog ingenting för mig det där hälsolivet nej chips godis och sängen är mitt kall!

mmm thailand

träna

Vi har pratat om det många gånger förr och igår satte vi äntligen igång med träningen =) Ut och gå varje kväll nu beach 2015 here we comeeeeee haha !


Min söta träningspartner=)

Kändis

Under helgen åkte vi till köping för att hjälpa daniels pappa att spräcka lite sten på baksidan, färga hår och sen åka iväg på crusing.
vi träffade på några "kändisar" i helgen.. "Tobbe" från En annan del av köping såg vi på Big inn i köping och sen träffa vi på "Kosmos" från Grannfejden under crusingen och självklart var jag framme med kameran hhahahaha



sucker for cheaters

igår kollade jag 9 cheaters avsnitt efter varandra... beroende???? haha


RSS 2.0